pelosia - komentarze |
Siemka!!!!!!!!!!!!!!!! ojejku dawno już noteczek niepisałam ale to przez ferie jakoś tak wyszło. niom ferie były zawaliste ale tylko drugi tydzień bo pojechałam w góry z atomówką i Ewą. ferie mi sie udały jak nigdy dotąd byłu zawaliste wykręcone i wszystkie pozytywne słowa. niby był taki jeden dzień gdzie miałam kompletną załamke ale to przez takiego jednego mongoła ale dobra było i mineło naszczęście. niom a teraz lipa bo do szkoły trzeba chodzić fajnie bo morzna sie z kolerzankami i kolegami spotkać pozdro oczywiście dla wszystkich.jestem ciekawa jak tam wam wyszły ferie.a teraz na dodatek mam załamke i to sporawą ale naszczęście miałam swoich przyjaciół którzy mi pomogli bardzio wam dziękuje (chyba wiecie o kogo chodzi a jak nie to o osoby które mie pocieszały dla nich takie specjalne wielkie pozdro i :*) ![]() Ewy,pauliny,Marty,Oli,Wiolety,Ani,Grzybka,Natali,Eweliny,Gosi,Kowala,Wy$ola,itd itp. przepraszam wszystkich o których zapomiałam i dla was też pozdro. to papapapapa |
|
Tak napisali inni: |
15.03.2005 :: 16:12 :: amo194.internetdsl.tpnet.pl Klaudia Hejka Pela to nie ja napisałam na ciebie to aresztowany!! Jak bym mogła przecież cię tak lubię że szokPS:Ewcia poza jakimi drobiazgami?? KLAUDIA |
09.03.2005 :: 18:18 :: dmu9.neoplus.adsl.tpnet.pl Ewcia Heje Klauduś dzikujemy!! My Ciebie tez lubimy (poza małymi drogiazgami ) heheniom a zdjecie jest klimatyczne mowie wam;d;d;d;d;d i Gosia napisz nowa notke w konciu!!!!1![]() |
08.03.2005 :: 21:03 :: amo194.internetdsl.tpnet.pl Hejka Pelosia fajny blog. Pozdrowionka dla ciebie Ewci i Atomówy.Bardzo was lubie i wy o tym wiecie. Aha i muszę ci powiedzieć że fajne miałaś ferie. PS. Jak będziesz miała zdjęcie na którym się bijemy to daj mi je obcenić. Thanks Klaudia |
08.03.2005 :: 14:02 :: amn122.internetdsl.tpnet.pl bardzo ładnie napisana notka podoba mi się |
05.03.2005 :: 20:46 :: add122.internetdsl.tpnet.pl Fajnie,że ferie ci się udały.Ciesze sie,ze humorek w koncu sie poprawil i mam nadzieje,że tak już zostanie, bo jesteś zbyt fajna,żebys zawracała sobie głowę jakimis głupstwami.Jesteś spoko dziewczyna i pamiętaj,że zawsze masz kogoś,kto ci pomoże(wiemy obie o co chodzi)i pocieszy. |
05.03.2005 :: 18:38 :: dol40.neoplus.adsl.tpnet.pl Olcia Siemka Gosiu!! Mam nadzieję, że załamka już zniknęła. Chyba ferie były fajne. Dzięki za pozdrowionka. Papa |
05.03.2005 :: 16:56 :: dnx101.neoplus.adsl.tpnet.pl Siemano Pelosia:-)co ty robisz ze ci sie kasuja notki na blogasku;-)Pozdro dla ciebie,Krolika Wyplosza I pozdrow reszte klasy,nie wiem co pisac dalej:-)PAAPa |
05.03.2005 :: 16:25 :: dnb189.neoplus.adsl.tpnet.pl Ewcia 02.03.2005 :: 18:40 :: dmt158.neoplus.adsl.tpnet.plEwcia Siemka Gosiu;*;* hmm co do ferii no to proste ze byl klimat dla mnie szczegolnie i to zwlaszcza dzieki jednej osobie.... ale wiesz tego ,,Blisko ,blisko...' i tak Ci nie wybacze heh.Dziekowka ze mnie zlapalas na tym duzym stoku heh i podwojnie hamowalas.No a dolka tez zakopalysmy szybciutko ,,ranigastem' (lol2) aaa no ale i tak sie mnie spodziewaj niedlugo u siebie bo w koncu musimy sie nareszcie wyplakac co nie ![]() ![]() |
Talk.pl :: Wróć |